click & Play logo click & Play logo

Kiezen, klikken, klaar!

Click & Play bestaat uit een geavanceerd kliksysteem (zogenaamde grondpotten) in combinatie met building blocks waarop meerdere toestellen geplaatst kunnen worden.

 

Building blocks

Door het vaste format van de building blocks – waarbij rekening is gehouden met verschillende speelfuncties en veilige zones – hoeven de ondergronden niet te worden aangepast als u toestellen wilt wisselen. Welke toestellen dat zijn bepaalt u zelf. Kies, klik, klaar!

Building block A

Building block A heeft als hoofdfunctie schommelen. Daarnaast kunnen er ook duikel-, evenwicht- of klimtoestellen worden geplaatst op de klik-elementen.

Building block B

Building block B heeft als hoofdfunctie glijden. Daarnaast kunnen er ook duikel-, evenwicht-, hobbel- of klimtoestellen worden geplaatst op de klik-elementen.

Building block C

Building block C heeft als hoofdfunctie draaien. Verder kan er een wipwap worden geplaatst op het klik-element.

Eenvoudig en flexibel

Met Click & Play kunnen geplaatste speeltoestellen snel en tegen minimale kosten worden gewisseld voor nieuwe toestellen. Er kunnen meerdere building blocks op een speelplaats worden geplaatst.

  1. A
  2. B
  3. C

Meegroeien met de buurt

Een groot voordeel van Click & Play is de flexibiliteit. Kinderen worden ouder en ontgroeien de vaste speeltoestellen op hun speelplek, waardoor ze zich gaan vervelen. Of de wijk verjongt juist en de kleintjes kunnen niet terecht op de speeltoestellen voor de oudere kinderen. Zo kan een mooie speelplek binnen relatief korte tijd veranderen in een hangplek of verpauperde speeltuin. Met Click & Play laat je de plekken meegroeien met de behoeften van opgroeiende kinderen en blijven ze uitgedaagd.

Gebruikersvergoeding in plaats van investering?

Met Click & Play kunnen geplaatste speeltoestellen snel en tegen minimale kosten worden gewisseld voor nieuwe toestellen. We plaatsen de nieuwe toestellen eenvoudig op de bestaande ondergrond. En de gebruikte toestellen? Die geven we een tweede leven op een andere plek. U kunt het Click & Play-concept zelfs afnemen op basis van een gebruikersvergoeding. Handig, want zo hoeft u geen grote investeringen te doen. Lees hier meer over de voordelen van een gebruikersvergoeding.