click & Play logo click & Play logo

Partners

Hieronder zie je een overzicht van de diverse leveranciers van het Click & Play Platform.

Nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen betekenen? Lees de artikelen! Click & Play BuitenSpelen / Click & Play Straatbeeld of neem direct contact met ons op.

Het Click & Play Platform

Partners in het Click & Play Platform vinden elkaar in de overtuiging dat met Click & Play wordt voldaan aan de behoefte van gemeenten om snel te kunnen schakelen bij demografische veranderingen in de buurt c.q. vragen van buurtbewoners.

Het succes van deze oplossing, het flexibel inrichten van verblijfplekken in de openbare ruimte, wordt geborgd door het delen van de kennis en kunde met alle partners. Daarvan profiteren opdrachtgevers, -nemers én de gebruikers van de speeltoestellen.

Door de compacte samenstelling van dit collectief kunnen wij in deze opstartfase snel schakelen, via korte lijnen communiceren en inspelen op vragen uit de markt die bijdragen aan het succes. Als Click & Play Platform brengen we in de bestaande formatie de ambities en potenties van Click & Play in kaart. Zodoende kan op termijn het gedachtegoed van Click & Play, het flexibel, duurzaam en kostenbesparend inrichten van sport- en speellocaties, een nieuwe werkwijze genereren voor alle toeleveranciers.

IJslander in het kort

Al sinds 1996 bouwt IJslander aan de toekomst. We leren kinderen en jongeren om zichzelf en de wereld om hen heen te ontdekken. We laten volwassenen zien dat spelen nog altijd leuk is. En ouderen dagen we uit om fit en vitaal te blijven. Dat doen we met onze duurzame en 100% herbruikbare sport- en speeltoestellen.

Masterclass Click & Play
We vertellen u graag alles over deze oplossing, de toepassing ervan en de samenwerking met het Platform Click & Play tijdens onze Masterclass Click & Play. En hoe u met Click & Play bijdraagt aan een circulaire economie. De Masterclass geven we op locatie of bij IJslander in Oldebroek zodat u ook onze fabriek kunt bezoeken. Boek ‘m nu!

Ga naar de website van IJslander

WEBSITE

Enkele Click & Play producten van IJslander:

Nijha in het kort

Nijha richt zich met producten en advisering met name op overheid, onderwijs, gezondheidszorg en sportverenigingen. Nijha materialen zijn dan ook te vinden in veel sporthallen, gymzalen, scholen en openbare speelterreinen. 

Waarom Nijha positief tegenover platform Click and Play staat?: Omdat u erom vraagt!
Nijha staat vanaf het begin positief tegenover het Click & Play Platform, aangezien het aansluit bij de trend die we als bedrijf al jaren zien: duurzaam werken en de behoefte om sámen met onze klanten snel wisselende activiteiten aan te bieden, beweegruimtes flexibel in te richten en daarmee meebewegen met trends of (demografische) ontwikkelingen. De kennis en ervaring wordt open met onze platformleden gedeeld. Dat maakt ons én hen beter en onze klanten profiteren daarvan. Als Nijha richten we naast sport en speellocaties in de buitenruimte ook gymzalen en sportzalen in en daar zien we dezelfde behoefte. We spelen daar de laatste jaren op in met onze Mobiez materiaalsets. In feite is de gedachte achter Click & Play dezelfde als die we al toepassen met onze Essentia-lijn.

Ga naar de website van Nijha

Website

Enkele Click & Play producten van Nijha:

VelopA in het kort

VelopA richt zich op de inrichting van de openbare ruimte. Dit betekent dat wij oplossingen bieden op het gebied van fietsparkeren, straatmeubilair en buitensport. In onze oplossingen staan, naast design, duurzaamheid en functionaliteit centraal. Daarnaast richt VelopA zich bij het ontwerpen van nieuwe producten en diensten op circulariteit en de integratie van `Smart City` componenten.

Vanuit haar visie op circulariteit heeft VelopA gekozen om deel te nemen aan het Click en Play platform. Daarbij speelt ook onze achtergrond in speeltoestellen van Omniplay (inmiddels VelopA) en rol en willen we leren en ervaring opdoen voor de ontwikkeling van soortgelijke concepten in het straatmeubilair en fietsparkeeroplossingen.

Ga naar de website van VelopA

Website

Enkele Click & Play producten van VelopA: